Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede bardak yıkamak

Rüyada çeşmede bardak yıkamak

Rüyada çeşmede bardak yıkamak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine inanılır.

Rüyada çeşmede bardak yıkamak gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada çeşmede bardak yıkamak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, bekarsa evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çeşmede bulaşık yıkamak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Rüyada çeşmeden el yıkamak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden yüzünü yıkamak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmede meyve yıkamak tartışmaların sonlandırılacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmede elini yıkamak yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments