Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette çeşme görmek

Rüyada tuvalette çeşme görmek

Rüyada tuvalette çeşme görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tuvalette çeşme gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışlın.

Rüyada tuvalet çeşmesi görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çok büyük başarı kazanacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette çeşme görmek şansın çalışmaya başlayacağına, hileye, fesada bulaşacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada akan bir çeşme görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, kazancınızın artacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işarettir.

Rüyada çeşmeyi açık bırakmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, iyiliğe ve güzelliğe işaret eder.

Rüyada çeşmede ayak yıkamak rızkın ve kısmetin artacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek gözünün yaşını sileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine alamet eder.

Rüyada tatlı su çeşmesi görmek maddi gücünün katlanacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeye hortum takmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments