Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük göl görmek

Rüyada çok büyük göl görmek

Rüyada çok büyük göl görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük göl gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı planlar yapabilirsiniz.

Rüyada büyük göl görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada gölde büyük balık görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük göl görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, zenginlik elde edeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir göl görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde büyük balık tutmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sadece kendisini düşüneceğine işarettir.

Rüyada temiz bir göl görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünde göl görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, herkesten ileriye gideceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulur.

Rüyada göle girip çıkmak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments