Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bir göl görmek

Rüyada temiz bir göl görmek

Rüyada temiz bir göl görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz bir göl gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp, neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz.

Rüyada temiz göl görmek sorunlarının da son bulacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz göle girmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz gölde yüzmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayır vereceğine, eskisinden de iyi olacağına işaret eder.

Rüyada temiz bir göl görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölden abdest almak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada göle düşüp boğulmak kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş göl görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, amacına ulaşabileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu göl görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments