Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir göl görmek

Rüyada büyük bir göl görmek

Rüyada büyük bir göl görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yolunda gideceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir göl gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler meydana gelebilir.

Rüyada çok büyük göl görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölde büyük balık tutmak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Rüyada büyük bir göl görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük göl görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde büyük balık görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuz gölü görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına alamet eder.

Rüyada bulanık gölde yüzmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada gölde araba sürmek uzun soluklu bir işe girileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments