Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok berrak denizde yüzmek

Rüyada çok berrak denizde yüzmek

Rüyada çok berrak denizde yüzmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, yeni bir ev alınacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada çok berrak denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada berrak bir denizde yüzmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına alamet eder.

Rüyada berrak denizde yüzmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada çok berrak denizde yüzmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak gölde yüzmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada berrak havuzda yüzmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, mutlu olacağına ve güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments