Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, neşesini kaçıracağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada berrak denizde yüzmek geçim sıkıntısına düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok berrak denizde yüzmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada berrak bir denizde yüzmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek daha büyük adımlar atılacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına inanılır.

Rüyada berrak bir suda yüzmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek hayattan bıkmasına neden olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada berrak suda yüzmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak gölde yüzmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments