Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada berrak suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Rüyada berrak bir suda yüzmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak akar suda yüzmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, kazancın yetmez olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak suda yüzmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işarettir.

Rüyada berrak suda boğulmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, eğleneceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada berrak suda yıkanmak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments