Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok bavul görmek

Rüyada çok bavul görmek

Rüyada çok bavul görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, korkularından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çok bavul gördüyseniz:

  • Düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada içi dolu bavul görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli bavul görmek enerjisini toplayacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bavulunu kaybettiğini görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bavul doldurmak çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüste bavul unutmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bavul aramak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına rivayet eder.

Rüyada bavul valiz görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına inanılır.

Rüyada bavulunu hazırlamak sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments