Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bavulunu kaybettiğini görmek

Rüyada bavulunu kaybettiğini görmek

Rüyada bavulunu kaybettiğini görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bavulunu kaybettiğini gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir.

Rüyada bavulunu kaybettiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta bavul görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bavulu alıp gitmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine delalettir.

Rüyada bavulla bir yere gitmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işaret eder.

Rüyada pembe bavul görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bavulunu taşımak şansının da döneceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin elinde bavul görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bavulla para görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments