Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bavulunu hazırlamak

Rüyada bavulunu hazırlamak

Rüyada bavulunu hazırlamak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada bavulunu hazırlamak gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Rüyada bavulunu hazırlamak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bavul doldurmak büyük başarılar elde edeceğine, güleceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski bavul görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük siyah bavul görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yeşil bavul görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birini bavulla görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, emeğinden hayır göreceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada başkasının elinde bavul görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Rüyada bavulu alıp gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments