Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bavul aramak

Rüyada bavul aramak

Rüyada bavul aramak strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Rüyada bavul aramak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı bir durum tartışmaya dönüşebilir.

Rüyada bavul aramak borç içinde bir yaşam süreceğine, geriye doğru gideceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bavulda para görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına alamet eder.

Rüyada bavul satın almak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kirmizi bavul görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına işarettir.

Rüyada bavul kaybetmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kapıda bavul görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, aşık olacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına yorulur.

Rüyada bir sürü bavul görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bavula eşya koymak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments