Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bavul valiz görmek

Rüyada bavul valiz görmek

Rüyada bavul valiz görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, önemli bir makama terfi alacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bavul valiz gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Rüyada bavul valiz görmek mubah olmayan yollara sapacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde bavul görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bavula kıyafet koymak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına yorulur.

Rüyada ağır bavul taşımak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize rivayet eder.

Rüyada bavul satın almak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı bavul almak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada bavulu çalınmak kötülüklerden uzak olacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük siyah bavul görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments