Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınlarının çalındığını görmek

Rüyada altınlarının çalındığını görmek

Rüyada altınlarının çalındığını görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altınlarının çalındığını gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda düzelme olabilir.

Rüyada altın yüzüğün çalındığını görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, işlerinin yolundan çıkacağına yorulur.

Rüyada çeyrek altının çalındığını görmek bir bebek sahibi olacağına, hastalıkların son bulacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına delalettir.

Rüyada altınlarını çalındığını görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada altınların çalınması görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada altın çalınması görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, dedikoduya rivayet etmektedir.

Rüyada çalınan altını bulmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada altın bileziğinin çalındığını görmek güzel günlerin geleceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada altının çalınmasını görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments