Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altının çalınmasını görmek

Rüyada altının çalınmasını görmek

Rüyada altının çalınmasını görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, para sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, çevre değiştireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada altının çalınmasını gördüyseniz:

  • Her alanda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada altının çalındığını görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, statü atlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altınlarını çalındığını görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işarettir.

Rüyada altını çalınmak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altınlarının çalındığını görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın çalıp kaçmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada altın bileziğin çalındığını görmek büyük tartışmalara gireceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altının çalındığını görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzüğünün çalındığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, gelirinin eksileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments