Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileziğinin çalındığını görmek

Rüyada altın bileziğinin çalındığını görmek

Rüyada altın bileziğinin çalındığını görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, elinize para geçeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada altın bileziğinin çalındığını gördüyseniz:

  • Çevreden gelen fikirler doğrultusunda saçma planları yürürlüğe sokup kendi işinizi zorlaştırabilirsiniz.

Rüyada altın bileziğin çalındığını görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulur.

Rüyada altın bileziğinin çalındığını görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bilezikleri çalınmak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bileziklerin çalındığını görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada bileziğin çalındığını görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bilezik çalındığını görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine yorulur.

Rüyada altınlarını çalındığını görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, kırılan kalbin onarılacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altınlarının çalındığını görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments