Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınlarını çalındığını görmek

Rüyada altınlarını çalındığını görmek

Rüyada altınlarını çalındığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada altınlarını çalındığını gördüyseniz:

  • Bazı istekleriniz diğerlerine mantıksız görünebilir.

Rüyada altınlarının çalınması görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada altın yüzüğün çalındığını görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine alamet eder.

Rüyada altını çalındığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Rüyada altın bileziğin çalındığını görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın çalınmasını duymak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada altın yüzüğünün çalındığını görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada altının çalındığını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada altın bileziğinin çalındığını görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments