Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın çalınması görmek

Rüyada altın çalınması görmek

Rüyada altın çalınması görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada altın çalınması gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Rüyada altın çalınması görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada altını çalındığını görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, ayıplanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalınan altını bulmak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada altın yüzüğün çalındığını görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altını çalınmak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, para yatıracağına alamet eder.

Rüyada altının çalındığını görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, ettiği zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altının çalındığını görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altınlarının çalınması görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments