Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok ayakkabı giymek

Rüyada çok ayakkabı giymek

Rüyada çok ayakkabı giymek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, neşesinin yerine geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Rüyada bir başkasının ayakkabısını giymek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek zorlukların artacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın ayakkabısını giymek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, işleri yoluna sokacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit ayakkabı giymek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş insanın ayakkabısını giymek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın rengi ayakkabı giymek kariyer edineceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek tüm arzularının yerine geleceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments