Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş insanın ayakkabısını giymek

Rüyada ölmüş insanın ayakkabısını giymek

Rüyada ölmüş insanın ayakkabısını giymek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada ölmüş insanın ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızın, kurumsal, hukuki veya resmi evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Rüyada ölen insanın ayakkabısını giymek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, düşman malından yemeye, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş insanın ayakkabısını giymek bolluk ve berekete kavuşacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçekli ayakkabı giymek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek kendisini ferahlamış hissedeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalettir.

Rüyada ayakkabıyı çorapsız giymek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ters ayakkabı giymek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments