Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın ayakkabısını giymek

Rüyada babanın ayakkabısını giymek

Rüyada babanın ayakkabısını giymek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine tabir olunur.

Rüyada babanın ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Rüyada ölmüş babanın ayakkabısını giymek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yanlış seçimler yapacağına alamet eder.

Rüyada babanın ayakkabısını giymek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının ayakkabısını giymek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babanın ayakkabısını görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına inanılır.

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya ayakkabı almak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, arkasından gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın ayakkabısını görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments