Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın rengi ayakkabı giymek

Rüyada altın rengi ayakkabı giymek

Rüyada altın rengi ayakkabı giymek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına inanılır.

Rüyada altın rengi ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası problemlere neden olabilir.

Rüyada altın rengi ayakkabı giymek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına delalettir.

Rüyada krem rengi ayakkabı giymek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına işaret eder.

Rüyada altın rengi ayakkabı görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada altın renginde ayakkabı görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, korkularının üzerine gideceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın renginde elbise giymek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada altın rengi kıyafet giymek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın rengi elbise giymek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada altın renkli ayakkabı giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, insanların birbirine kenetleneceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments