Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun öldüğünü duymak

Rüyada çocuğunun öldüğünü duymak

Rüyada çocuğunun öldüğünü duymak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Rüyada çocuğunu öldüğünü duymak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir çocuğun öldüğünü duymak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun öldüğünü duymak insanlarla tartışacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun sesini duymak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun olacağını duymak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işarettir.

Rüyada birinin çocuğu olduğunu duymak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına işarettir.

Rüyada doğacak çocuğun ismini duymak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments