Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun öldüğünü duymak

Rüyada bir çocuğun öldüğünü duymak

Rüyada bir çocuğun öldüğünü duymak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çevrenizden takdir görmeye, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, kişinin geri planda kalacağına, zenginliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizdeyse sizden kaynaklanan bir dalgalanma olabilir.

Rüyada çocuğunu öldüğünü duymak ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, mutlu olacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğun öldüğünü duymak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, bir sınavdan geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun öldüğünü duymak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada doğacak çocuğun ismini duymak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun olacağını duymak haram mala, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun ismini duymak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun sesini duymak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments