Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun olacağını duymak

Rüyada çocuğunun olacağını duymak

Rüyada çocuğunun olacağını duymak sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, yönetici makamına geleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, bol para kazanacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun olacağını duymak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada doğacak çocuğun ismini duymak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, başarıların devamlı olacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun öleceğini duymak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine işarettir.

Rüyada çocuğun olacağını duymak esenliğe kavuşulacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak geçim derdi çekmeyeceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğunun olduğunu duymak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu olacağını duymak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu olacağını duymak bazen istemediği şeyler yapacağına, çok başarılı olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments