Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu öldüğünü duymak

Rüyada çocuğunu öldüğünü duymak

Rüyada çocuğunu öldüğünü duymak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, şansının kötüye gideceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğunu öldüğünü duymak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun öldüğünü duymak rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun öldüğünü duymak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğunun olduğunu duymak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun olacağını duymak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun olacağını duymak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulur.

Rüyada birinin çocuğu olduğunu duymak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu olacağını duymak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments