Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun kaybolduğunu görmek

Rüyada çocuğunun kaybolduğunu görmek

Rüyada çocuğunun kaybolduğunu görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, hastalıkların uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Rüyada bir çocuğun kaybolduğunu görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun denizde kaybolduğunu görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yeni mekânlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybolduğunu görmek belalara denk gelmeyeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun kaybolduğunu görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunuzun kaybolduğunu görmek güzel bir döneme girileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun kaybolduğunu görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments