Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek

Rüyada kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek

Rüyada kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmanızda fayda var.

Rüyada çocuğun kaybolduğunu görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Rüyada kendi çocuğunun kaybolduğunu görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun denizde kaybolduğunu görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, daha büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu kaybolduğunu görmek her nimetin lezzetine varacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun kaybolduğunu görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunun kaybolduğunu görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments