Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kaybolduğunu görmek

Rüyada çocuğunu kaybolduğunu görmek

Rüyada çocuğunu kaybolduğunu görmek ev sahibi olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada çocuğun kaybolduğunu görmek yakın çevresine fikir danışacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun kaybolduğunu görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada çocuğumun kaybolduğunu görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, beğenilen işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun denizde kaybolduğunu görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, zararların yakında telafi edileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek bereketli yağmurlara, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada çocuğunuzun kaybolduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments