Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunun kaybolduğunu görmek

Rüyada kendi çocuğunun kaybolduğunu görmek

Rüyada kendi çocuğunun kaybolduğunu görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir veya bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek darlığa düşmeyeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunuzun kaybolduğunu görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun denizde kaybolduğunu görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunun kaybolduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybolduğunu görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, kısmet alacağına, kişinin afiyette kalacağına inanılır.

Rüyada kendi çocuğunun kaybolduğunu görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, tekin olmayan işlere girileceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun kaybolduğunu görmek hayırlı bir işe başlayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun kaybolduğunu görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, takdir toplayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments