Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun denizde kaybolduğunu görmek

Rüyada çocuğunun denizde kaybolduğunu görmek

Rüyada çocuğunun denizde kaybolduğunu görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, kendisi için mal mülk alacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, zor durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun denizde kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Ardından seçenekleri daha mantıklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun denizde kaybolduğunu görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğumun kaybolduğunu görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunuzun kaybolduğunu görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada çocuğun kaybolduğunu görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, saygınlığının artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun kaybolduğunu görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun kaybolduğunu görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada kendi çocuğunun kaybolduğunu görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments