Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunuzun kaybolduğunu görmek

Rüyada çocuğunuzun kaybolduğunu görmek

Rüyada çocuğunuzun kaybolduğunu görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunuzun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, işe yaramayan ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun kaybolduğunu görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunun kaybolduğunu görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun kaybolduğunu görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğumun kaybolduğunu görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, müjdeli haberler alınacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu kaybolduğunu görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments