Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun kakasını temizlemek

Rüyada çocuğunun kakasını temizlemek

Rüyada çocuğunun kakasını temizlemek büyük zorluklar geçireceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, bilincin artacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun kakasını temizlemek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda eskiye dönüş söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğunun kakasını temizlemek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, çoluk çocuğa karışacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun kakasını temizlemek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kakayı temizlemek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kakasını temizlemek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kakanı temizlemek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işarettir.

Rüyada tuvalete kaka temizlemek takdir toplayacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaptığı kakayı temizlemek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına delalettir.

Rüyada kakasını temizlemek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, önünün açılacağına, işin düzeltileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments