Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun kakasını temizlemek

Rüyada çocuğun kakasını temizlemek

Rüyada çocuğun kakasını temizlemek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada çocuğun kakasını temizlemek gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen kişiler olabilir, daha fazla soru sormalı görünmeyeni anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada çocuğunun kakasını temizlemek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, yeni alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun kakasını temizlemek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada bebek kakası temizlediğini görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada bebeğinin kakasını temizlemek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Rüyada kakasını temizlemek sevinçli haberler alınacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kakayı temizlemek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kakasını temizlemek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette kaka temizlemek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments