Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakayı temizlemek

Rüyada kakayı temizlemek

Rüyada kakayı temizlemek çok güzel haberler ile dönüleceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işarettir.

Rüyada kakayı temizlemek gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Rüyada kaka temizlemek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun kakasını temizlemek mevkie edineceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının kakasını temizlemek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kakanı temizlemek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yaptığı kakayı temizlemek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kakayı temizlemek hayır vereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette kaka temizlemek kötü noktalara geleceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada kaka yapmak temizlemek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments