Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun güldüğünü görmek

Rüyada çocuğunun güldüğünü görmek

Rüyada çocuğunun güldüğünü görmek zorlukların artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, insanlarla arasının açılacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun güldüğünü gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun güldüğünü görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin güldüğünü görmek kucaklaşacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gülmek ve oynamak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada gülden taç takmak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ağladıktan sonra gülmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada babanın güldüğünü görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, geçim kaygısı duymayacağına alamet eder.

Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet eder.

Rüyada koşarak gülmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, parasının ve malının da artacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments