Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülden taç takmak

Rüyada gülden taç takmak

Rüyada gülden taç takmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, her zaman çok mutlu olacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada gülden taç takmak gördüyseniz:

  • Hatalarından ya da başarısızlıklarından sizi sorumlu tutmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada gülden taç takmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gülden taç görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine rivayet eder.

Rüyada saç taç takmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada taç toka takmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçına taç takmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip taç takmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada altından taç takmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada papatya tacı takmak zor bir durumun üstesinden gelmeye, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kariyer sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments