Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak

Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak

Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerinin toparlanacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, insanlarla arasının açılacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada gülmek gülerek uyanmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gülerken uyanmak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gülümseyerek uyanmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uyuyup uyandığını görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini uyandırmaya çalışmak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada sabah namazına uyandırılmak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada zor uyanmak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments