Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun düşüp öldüğünü görmek

Rüyada çocuğunun düşüp öldüğünü görmek

Rüyada çocuğunun düşüp öldüğünü görmek parasının ve malının da artacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun düşüp öldüğünü gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada çocuğunun düşüp öldüğünü görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet eder.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak hayırlı kapıların açılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada kendi çocuğunu düştüğünü görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, hasret gidereceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına yorulur.

Rüyada çocuğun dereye düştüğünü görmek kafasını rahatlatacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek yapılan işte çok zarar edileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun pencereden düştüğünü görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Rüyamda nişanlımın küçük yeğenini kardeşim yüksekten sarkıtıp havaya atarken düşürüp öldüğünü gördüm