Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun başının kesildiğini görmek

Rüyada çocuğunun başının kesildiğini görmek

Rüyada çocuğunun başının kesildiğini görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ne yapacağınıza veya ne yapmayacağınıza siz karar vermelisiniz.

Rüyada çocuğunun başının kesildiğini görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, malında azalmaya delalettir.

Rüyada başkasının başının kesildiğini görmek hayallerinin de yarım kalacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ortaklıkların bozulacağına yorulur.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayata daha sıkı tutunacağına inanılır.

Rüyada ineğin başının kesildiğini görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işarettir.

Rüyada başı kesilmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek birçok işin birlikte yapılacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, yeni kapılar açılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments