Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu unutmak

Rüyada çocuğunu unutmak

Rüyada çocuğunu unutmak sevdiği birine hediye alacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, daha isabetli kararlar alacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu unutmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan gerilim hissedebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu unutmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, küslüklerin biteceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu evde unutmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğu unutmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, huzur bulacağına, arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kimliğini unutmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, dedikoduya, anne babaya müjde verileceğine alamet eder.

Rüyada bavulu unutmak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşyasını unutmak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalettir.

Rüyada cüzdanını unutmak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments