Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyasını unutmak

Rüyada eşyasını unutmak

Rüyada eşyasını unutmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşyasını unutmak gördüyseniz:

  • Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz.

Rüyada bir eşyayı unutmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, geçmişi unutup geleceğine delalet eder.

Rüyada evde eşya unutmak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşyasını unutmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işaret eder.

Rüyada eşyalarını unutmak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada otobüste eşya unutmak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir eşyanı unutmak anlaşmazlıkların biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada eşya unutmak hayır getirecek bir işe girileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, ortamın bir hayli gerileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı evde unutmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments