Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu unutmak

Rüyada çocuğu unutmak

Rüyada çocuğu unutmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, problemleri teker teker çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu unutmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerde, ticari konularda veya aşk hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilerlemenizi engelleyebilecek hiçbir mani bulunmuyor.

Rüyada çocuğunu evde unutmak rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu unutmak rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, dik durmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu unutmak ölümcül hastalıklara işaret, kudretli kişiler arasına gireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtarı evde unutmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada dükkanı açık unutmak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu unutmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Rüyada dua unutmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments