Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya sopa yemek

Rüyada kafaya sopa yemek

Rüyada kafaya sopa yemek hastalıklarının son bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kafaya sopa yemek gördüyseniz:

  • Parlak bir gelecek sizi bekliyor.

Rüyada kafaya sopa yemek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada sopa yemek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babadan sopa yemek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine işaret eder.

Rüyada ölüden sopa yemek özel hayatının da yolunda gideceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden sopa yemek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Rüyada ince sopa görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı sopayla öldürmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada sopayla köpek kovalamak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments