Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını ölümden kurtarmak

Rüyada başkasını ölümden kurtarmak

Rüyada başkasını ölümden kurtarmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Rüyada başkasını ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz.

Rüyada başkasını ölümden kurtarmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, hedeflerine yaklaşacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesini ölümden kurtarmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birini ölümden kurtarmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulur.

Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneyi ölümden kurtarmak yaşamını kolaylaştıracağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi ölümden kurtarmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments