Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, kısmetinin açık olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • Sürekli ertelenen veya durma noktasına gelen konular hız kazanabilir.

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hasta ve üzgün olacağına, kafa dağıtacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu ölümden kurtarmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğu ölümden kurtarmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, çok büyük zararlar edeceğine, dinç kalacağına yorulur.

Rüyada ölümden kurtarmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir insanı ölümden kurtarmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına inanılır.

Rüyada birini ölümden kurtardığını görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, hayalkırıklığı duyacağına, geçiminin güçleşeceğine yorulur.

Rüyada anneyi ölümden kurtarmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments