Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun olacağını duymak

Rüyada çocuğun olacağını duymak

Rüyada çocuğun olacağını duymak çirkin amellere, yeni kararlar alınacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalettir.

Rüyada çocuğun olacağını duymak gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Rüyada çocuğunun öleceğini duymak şöhret ve hayır getireceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun olacağını duymak neşeli ve keyifli günler geçireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun öldüğünü duymak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, makbul olan mallar edineceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalettir.

Rüyada çocuğun ismini duymak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun sesini duymak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu olacağını duymak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, dileklerin yerine geleceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu öldüğünü duymak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun olacağını duymak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments