Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunun olacağını duymak

Rüyada erkek çocuğunun olacağını duymak

Rüyada erkek çocuğunun olacağını duymak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, gülen yüzünün solacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunun olacağını duymak gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sırasında uzun saatler süren konuşmalara katlanılması gerekebilir.

Rüyada erkek çocuğunun olacağını duymak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunun olduğunu duymak hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, ayağının tökezlemeyeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu olacağını duymak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, maddi anlamda güçleneceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun ismini duymak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yeni bir iş bulacağına inanılır.

Rüyada çocuğun olacağını duymak nimet bolluğu yaşayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun sesini duymak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun olacağını duymak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments