Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kucağından düşürmek

Rüyada çocuğunu kucağından düşürmek

Rüyada çocuğunu kucağından düşürmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, amaçlarına ulaşacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu kucağından düşürmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle duygusal yüzleşmeler söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğunu kucağından düşürmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, kötü halin son bulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağındaki bebeği düşürmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, içine kapanacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada kucağında bebek düşürmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulur.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına yorulur.

Rüyada bebeği kucağından düşürmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Rüyada kucağından bebek düşürmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments