Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğini kucağından düşürmek

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, şansın açılacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı planlar veya düzenlemeler sıralı şekilde sizin ilginizi bekliyor olabilir.

Rüyada kucağındaki bebeği düşürmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kucağından bebek düşürmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği kucağından düşürmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kucağında bebek düşürmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kucağından düşürmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments